Naomi (28):

Ik ben super blij met het resultaat dat ik tot nu heb behaald

Naomi wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Naomi

Voordat ik begon met Personal Body Plan sportte ik zo’n drie keer in de week, veel cardio weinig krachttraining. Ik at niet altijd even gezond en mijn maaltijd porties waren vaak te groot. Wat voor mij erg moeilijk was om nee te zeggen als iemand weer eens wat lekkers aanbood. Ik dacht dan altijd “Ik sport dan wel extra deze week”. Maar zo werkt het helemaal niet. De wil was er, echter ontbrak kennis over voeding en sport.

Personal Body Plan heeft mij geholpen in te zien wat er nodig is om een lifestyle verandering te ondergaan. Mijn doel was voornamelijk om lekker in mijn vel te zitten. Ook wilde ik de balans vinden tussen gezonde voeding en sporten. Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach hebben mij geholpen die balans te vinden. Het trainingsschema verandert om de 4 a 6 weken, wat ook erg fijn is. Ik ben super blij met het resultaat dat ik tot nu heb behaald. Ik zit nog in mijn eerste periode en ga zeker een tweede periode doen om nog dichter bij mijn doel te komen.

Zonder Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Marjolein zou het nooit gelukt zijn om zo een mooie progressie te boeken.

— Naomi

Het plan van Naomi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Naomi

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2713 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.