Tamara (24):

Ik ben super blij dat ik met Personal Body Plan ben gestart!

Tamara wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tamara

Ik ben nooit helemaal blij met mijn lichaam geweest maar dat komt nu wel in de buurt!

En ja, ook ik heb weken gehad dat het even niet zo lekker ging en ik niet goed op mijn voeding lette of niet genoeg sportte. Maar wat ik vooral heb geleerd (en nog aan het leren ben), is dat je gewoon weer door moet gaan waar je gebleven was en niet te veel moet blijven hangen in wat er niet goed ging. En niet te streng zijn voor jezelf!

Gedurende deze periode heb ik ook mijn enkel gebroken en kon ik zes weken bijna niets doen. In die tijd was ik bang dat ik weer zou aankomen, maar door op mijn voeding te blijven letten ben ik gelukkig gelijk in gewicht gebleven en kon ik daarna weer rustig opbouwen met sporten! Het sporten heeft een positieve invloed op mijn mentale gesteldheid. Ik merk heel erg dat ik door het sporten letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zit.

Mijn Personal Body Coach Jarne is erg meedenkend en laat mij volledig in mijn waarde. Hij laat me zelf nadenken over dingen en laat me soms dingen van een andere kant bekijken.

— Tamara

Het plan van Tamara

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tamara

Jarne Holsappel (24)

4.71 / 5

110 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.