Ellen (54):

Ik ben nu vier weken bezig met Personal Body Plan en voel me zo fijn hierbij

Ellen wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ellen

Ik sta pas aan het begin en stap voor stap leer ik per week bij.

Ik heb na de overgang geworsteld met mijn kilo’s en langzaamaan krijg ik op deze manier weer grip op mijn lichaam en eten. Het werkt super omdat je alles kan eten zolang je je maar aan je plan houdt. Ik heb nog een lange weg te gaan maar over een half jaar hoop ik weer foto’s te mogen delen met jullie (Dit is wel spannend maar wil hiermee graag anderen en vooral mezelf motiveren om door te gaan).

Mijn Personal Body Coach Jacqueline laat me zelfstandig werken en dat is fijn. Op dinsdag hebben we een coachmoment en overleggen we hoe het gaat. Ook stuurt ze wekelijk mails vol tips en inspiratie. Ze leert me veel over voeding en vooral mijn gedrag hierbij. En dat afvallen een leefwijze is en geen dieet!

— Ellen

Het plan van Ellen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ellen

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3383 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.