Janneke (26):

Ik ben nu niet meer bang om te falen en weer terug te vallen in mijn oude patroon

Janneke wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Janneke

In februari ben ik begonnen met Personal Body Plan. Ik vond het spannend omdat ik niet wist wat ik precies kon verwachten, en bang was dat dit een zoveelste poging zou zijn om af te vallen en dit weer zou mislukken. Ik sportte hiervoor niet regelmatig, at en dronk waar ik zin in had, maar ondertussen was ik onzeker en ongelukkig met mijn lijf. Met de zomer in aantocht, waar ik zoals gewoonlijk enorm tegen op keek omdat ik niet in bikini en korte broekjes wilde lopen, heb ik besloten om ervoor te gaan. De progressiefoto’s die ik voorbij zag komen van andere meiden motiveerde mij enorm. Zou ik daar ook ooit tussen kunnen staan? Is het echt mogelijk dat het mij eindelijk ook lukt om het roer om te gooien?

Elke dag heb ik een x aantal kcal die ik binnen mag krijgen. Hoe ik deze invul mag ik zelf weten, zo lang ik wel voldoende eiwitten, vetten, koolhydraten en vezels binnenkrijg. Hierdoor heb ik alles eigen kunnen maken en geniet ik van wat ik eet en drink. Dit is de grootste reden waardoor ik een voorstander van Personal Body Plan geworden ben. Geen crashdieet of voorgeschreven voedingsschema’s, maar gewoon normaal eten wat bij mij past.

De trainingen zijn fijn omdat je doelgericht aan het trainen bent. Het is mooi om te zien dat je progressie boekt en sterker wordt. Een training duurt maximaal een uur dus voor ik het weet ben ik klaar en ben ik niet mijn hele avond kwijt. De gedragslessen houden mij scherp en gemotiveerd en leren mij veel over o.a. voeding en training.

Na 4 maanden ben ik al zo blij met mijn progressie. Ik ga zeker na mijn eerste periode nog door met PBP, maar nu eerst nog 2 maanden knallen om helemaal bikiniproof te worden met mijn coach Kirsten!” – Janneke

— Janneke

Het plan van Janneke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.