Sara (33):

Ik ben nu minder moe en ik heb veel meer energie gekregen!

Sara wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sara

Voordat ik met Personal Body Plan begon, volgde ik het al een tijdje op social media. Ik was namelijk benieuwd naar de ervaringen en resultaten van andere members.

Toen ik mijn Personal Body Coach Djamila voorbij zag komen op het Instagram kanaal, heb ik me meteen aangemeld. Djamila is een groot voorbeeld voor mij en ze betekent veel voor me als Personal Body Coach.

Ik heb een zware tijd achter de rug, maar ze heeft me er echt doorheen geholpen als ik het even niet zag zitten. Haar tips en adviezen zorgen ervoor dat ik steeds meer progressie kan maken. Kortom, ze is echt een topcoach!

In het begin was het allemaal even wennen, ook met sporten moest ik inkomen. Maar de aanhouder wint, want ik kan nog steeds genieten van lekker eten en snacken zonder me schuldig te voelen. Daarnaast sport ik nu op vaste dagen en dat bevalt me goed!

Ik heb geen seconde spijt gehad dat ik met Personal Body Plan ben begonnen. Inmiddels heb ik mijn abonnement alvast verlengd, natuurlijk weer met Djamila als mijn Personal Body Coach!

— Sara

Het plan van Sara

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sara

Djamila Smit (40)

4.76 / 5

459 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.