Rian (26):

Ik ben nu een half jaar bezig met Personal Body Plan en ben 26.5 kilo afgevallen

Rian wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Rian

Van de zomer kreeg ik te horen dat ik in September mocht beginnen met een nieuwe baan. Dit was voor mij een droom die uitkwam. Alle stukjes leken op zijn plaats te vallen. Alleen dat gewicht… Daar moest iets aan gebeuren.

Het voelde alsof ik daar toen ook de ruimte voor had in mijn hoofd. Ik heb de stap gewaagd en mij ingeschreven. 29 juni was mijn startdag. Direct ben ik begonnen met het tracken van mijn voeding en na een week had ik (met hulp van mijn coach) door hoe ik de balkjes op groen kon krijgen. Dit was een leuk spelletje vond ik. Dit resulteerde in (bijna) elke dag groene balkjes.

Ik train 2x in de week en dit is voor mij goed vol te houden. Ik vond het in het begin vreselijk om naar de sportschool te gaan en voelde mij niet op mijn gemak. Zeker niet waar alle losse gewichten liggen. En ja die had ik ook nodig. Het grappige is dat ik mij daar nu prima thuis voel. Ik maak gebruik van best zware gewichten (vind ik zelf) en soms kijken van die spierbundels mij aan, met zo’n vragende blik, wat ga jij daar mee doen? Dan denk ik nu op mijn beurt, dát zal ik je eens laten zien!

Zoals je misschien wel door hebt ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Shoppen was echt een ramp, maar nu… nu gaat het pas echt geld kosten. Ik ben nu een half jaar bezig met Personal Body Plan en ben 26.5 kilo afgevallen. En een heleboel centimeters. Van maat 46/48 kan ik nu soms al met maat 36 naar buiten lopen.

Nog een half jaar te gaan. Mijn doel is om nog zo’n 10 kilo kwijt te raken en de rest van de tijd ga ik gebruiken om stabiel op gewicht te blijven en wat strakker in mijn vel te komen. Ik heb er alle vertrouwen in samen met mijn coach Gaby!

Gaby is heel erg enthousiast en laat goed merken als ze trots is op mij. Dat is heel leuk om te horen en te lezen. Dat geeft weer motivatie en erkenning dat ik op de juiste manier bezig ben. Verder helpt ze mij met al mijn vragen en heeft snel een duidelijk antwoord.

Personal Body Plan heeft zeker een positieve invloed gehad op mij. Ik sta sterker in mijn schoenen, voel mij zekerder en het heeft mij verbaast dat ik bijna geen last meer heb van de spanning in mijn nek.

— Rian

Het plan van Rian

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Rian

Gaby Jacobs (31)

4.79 / 5

973 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.