Karla:

Ik ben nu al blij met wat ik heb bereikt

Karla wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Karla

Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje op Facebook en zag zulke mooie resultaten voorbij komen dat ik besloot om me ook in te schrijven. En wauw wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Voorheen was ik al wel bezig met sporten en gezond eten, maar had moeite om hier een juiste balans in te vinden. Na een vreetbui gaf ik het gelijk al op en zo kwam ik telkens in een vicieuze cirkel.

Door Personal Body Plan heb ik deze balans kunnen vinden en weet nu al zoveel meer over voeding en sporten. Ook door af en toe gewoon te kunnen genieten en geen dingen voor mezelf te verbieden zorgt dit ervoor dat het voor mij een echte levensstijl wordt!

Ik ben al super blij met het resultaat wat ik heb bereikt in 8 weken tijd, zowel fysiek als mentaal. Mede dankzij mijn lieve Personal Body Coach Eva Poorthuis die me met haar enthousiasme telkens weet te motiveren!

— Karla

Het plan van Karla

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.