Natasja (42):

Ik ben nu 30 weken bezig en zit alweer bijna op m’n streefgewicht

Natasja wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Natasja

Vorig jaar augustus ben ik begonnen met Personal Body Plan en dat is m’n beste keus geweest. Ik volgde Personal Body Plan al heel lang en de resultaten die ik elke keer zag hebben me overgehaald.

Ik volg het Fat Burning Plan. Mijn doel: weer een strakker lichaam krijgen, en ik ben op de juiste weg. Ik ben nu 30 weken bezig en zit al bijna weer op m’n streefgewicht. Ik ben nu al 7 kilo kwijt en een hoop cm’s.

Met het PBP@Home trainingsschema sport ik drie keer per week. Zelf sport ik liever in de sportschool, maar dat gaat nu helaas niet door alle maatregelen.

Op het begin vond ik het bijhouden van mijn voeding wel lastig. Het was zoeken of het allemaal wel in mijn voedingsbudget paste. Het fijne is dat je alles mag eten. Hierdoor heb ik nu balans gevonden. Nu kan ik ook nog gewoon genieten van lekker eten.

Door mijn Personal Body Coach Lynn Taeckert word ik altijd vrolijk en blijf ik lekker gemotiveerd. Zij heeft, met haar woorden, mij geholpen om de juiste versie van mezelf te laten zien.

— Natasja

Het plan van Natasja

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Natasja

Lynn Tackaert (35)

4.77 / 5

3970 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.