Jessica (36):

Ik ben nu 10 kg kwijt en wil binnenkort beginnen met het Muscle Shaping Plan

Jessica wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jessica

Ik ben elke dag nog blij met de keuze die ik heb gemaakt. Twee jaar geleden zat ik tegen een burn-out aan en had daardoor nergens zin meer in. Zelfs sporten was ineens niet meer leuk, ik had er geen puf meer voor.

Van kleins af aan sportte ik altijd drie à vier keer per week en vond alle sporten leuk. Zo heb ik jaren lang gevoetbald, meegedaan aan hardloopevenementen, deed ik mee aan kickbox wedstrijden en de laatste jaren cross-fit. Na een aantal keuzes te hebben gemaakt in mijn leven voelde ik me beter maar de puf om te sporten was er nog steeds niet en begon ik me vol te eten.

Begin augustus dacht ik de knop moet om want ik was zeker zeven kg aangekomen en nog nooit zo zwaar geweest. Ik lette goed op mn eten maar viel niks af. Via een vriendin die ook Personal Body Plan volgt ben ik mij me hier ook in gaan verdiepen. Ik besloot te starten met als resultaat dat ik me weer de oude voel en lekker fit. Ik ben nu 10 kg kwijt en wil binnenkort beginnen met het Muscle Shaping Plan.

Ik ben zo blij met mijn Personal Body Coach Jacqueline. Elke week heeft ze weer goede tips en ook de wekelijkse extra mailtjes doen me goed. Door haar lukt het me toch elke keer weer om zo door te gaan.

— Jessica

Het plan van Jessica

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jessica

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3384 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.