Kelly (29):

Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar ik ben al ruim 11 kilo kwijt

Kelly wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kelly

Voorjaar 2020… Het was de eerste coronagolf en mijn school was gesloten. Ik heb 8 weken thuisgezeten waarin ik totaal geen motivatie meer had om te sporten en bezig te zijn met mijn voeding.

Na die 8 weken thuis begon ik weer op mijn werk. Ik trok de eerste dag weer mijn uniform aan en slik…… mijn broek paste niet meer. Ik kon wel huilen! Ik voelde mij zo onzeker.

Ik heb wekenlang met een uniformbroek gelopen die veel te klein was. Ik peinsde er niet over om een maat groot te bestellen. Ik was zo ongelukkig met mijzelf totdat ik via Facebook Personal Body Plan tegenkwam.

Ik ben mij gaan inlezen en meldde mij de volgende dag direct aan. Het voelde goed. De eerste stap naar weer een gezonde levensstijl was gezet. Het fijne is dat je zelf een passende coach kan kiezen. En toen de eerste foto die ik moest insturen via de app. Wow, wat was dat confronterend! Maar gaf mij des te meer motivatie.

Doordat ik mijn voeding via de app moet tracken ben ik heel erg bewust geworden van mijn voedingspatroon. Ik werk onregelmatig en vond het altijd maar een gedoe om de juiste en passende maaltijden te vinden. Maar de app biedt veel recepten waaruit je kan kiezen. Dit vind ik zo prettig!

Daarnaast staan de trainingen met een duidelijke uitleg in het programma. Ik heb gekozen voor thuis trainen en dit werkt voor mij prima. Ik vond het altijd een hele stap om naar een sportschool te gaan. Maar nu kan ik mijn trainingen gewoon lekker thuis in mijn veilige omgeving doen.

PBP heeft mij de afgelopen maanden ontzettend gemotiveerd om mijn doel te halen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar ik ben al ruim 11 kilo kwijt. En ik voel mij al zoveel beter!

 

— Kelly

Het plan van Kelly

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kelly

Bo Ermes (37)

4.77 / 5

487 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.