Selma:

Ik ben mer zelfverzekerd

Selma wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Selma

Nooit had ik gedacht dat ik tussen de rij met resultaten zou staan! Toen ik begon, was ik ervan overtuigd dat ik nooit zulke geweldige voor en na foto’s zou hebben, maar hier ben ik dan. Na lang twijfelen besloot ik door succesverhalen om me heen toch ook aan Personal Body Plan te beginnen, een van mijn beste beslissingen!

Personal Body Plan heeft me de weg geleerd in de sportschool, de weg geleerd op het gebied van voeding en me zeker ook de weg gewezen richting zelfverzekerdheid. Dat laatste is voor mij nog wel het belangrijkste, ik heb balans gevonden. Ik kan gewoon een stukje taart eten of een frietje, maar dan maak ik op een ander moment van de dag een andere keuze. Hetzelfde geldt voor het sporten.

Het is prima om op vakantie even niet te sporten (of wel, want opeens heb je daar dan zin in) want ik weet nu, dat ik het gewoon weer oppak. Ik zit dankzij Personal Body Plan op alle manieren lekkerder in mijn vel en heb vooral heel veel zin om te zien wat ik nog meer kan gaan bereiken!

— Selma

Het plan van Selma

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.