Mathijs:

Ik ben meer gemotiveerd dan ooit

Mathijs wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Mathijs

Via Facebook kwam ik terecht bij Personal Body Plan. Na enkele jaren van trainen en naar mijn gevoel het eten van de juiste voeding kwam ik niet echt in de buurt van mijn doel, een fit en strak lijf. Na slechts enkele dagen kwam ik er al snel achter dat de keuze in voeding niet zozeer het probleem was, maar dat mijn calorie inname te hoog was voor mijn dagelijkse behoefte. Door meer te trainen en me te houden aan mijn dagelijkse behoefte begon ik al snel vet te verbranden.

Na 16 weken is mijn gewicht en vetpercentage dusdanig verlaagd dat ik in overleg met mijn coach ben overgestapt naar het programma spieropbouw. Door het hele programma Personal Body Plan heb ik echt het vertrouwen dat ook het gedeelte spieropbouw me gaat lukken, ik ben meer gemotiveerd dan ooit en weet nu al dat ik na deze 6 maanden er minimaal nog 6 maanden aan vast plak.

Een speciaal bedankje gaat uit naar mijn coach Jeffrey Stigger voor alle tips, en mijn vriendin voor alle lekkere en gezonde gerechten die dagelijks worden voorgeschoteld.

— Mathijs

Het plan van Mathijs

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.