Emma:

Ik ben in de beste shape van mijn leven

Emma wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Emma

Toen ik met Personal Body Plan begon in juli 2013 had ik geen ideaalbeeld of einddoel in gedachte. Ik dacht; ik zie wel wat het me brengt. Ik was niet iemand die aan diëten deed, maar wel bewust met voeding bezig was. Althans, dat dacht ik.

Ik had volgens de algemene maatstaven een gezond gewicht en droeg kledingmaat M, toch zat ik niet lekker in mijn vel. Zeker toen het studentenleven was afgelopen en ik begon aan een kantoorbaan werd ik een stuk lustelozer en vermoeider. Als ik nu in de spiegel kijk ben ik super blij met mijzelf.

Ik ben daadwerkelijk in de beste shape van mijn leven en daar voel ik me super goed bij. Buiten dat het proces een lichamelijke verandering is heb ik mentaal ook stappen gemaakt. Ik weet nu dat ik alles kan bereiken wat ik wil, zolang ik maar focus en er hard voor werk. The sky is the limit!

Daarnaast heb ik mijn hobby, passie en lifestyle gevonden met de kernaspecten gedrag, voeding, training en herstel. Het aller mooiste is dat ik er ook mijn werk van heb kunnen maken. Ik hoop jou ook te motiveren en te inspireren om de beste versie van jezelf te worden, ongeacht welke shape of size dat is. Het is een lifestyle gevonden die ik nooit meer laat gaan!

– Emma

— Emma

Het plan van Emma

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.