Berber (33):

 Ik ben in 24 weken ruim 12 kilo kwijt, en 13 cm bij m’n taille en heupen 

Berber wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Berber

 Ik ben in 24 weken ruim 12 kilo kwijt, en 13 cm bij m’n taille en heupen

Nadat ik ten huwelijk gevraagd was en een vriendin van mij die Personal Body Coach is sprak, is de knop bij mij omgegaan en heb ik mij ingeschreven voor 12 maanden Fat Burning Plan. Het vriendinnetje is mijn coach en 1 keer per week coacht zij mij.  

Al jaren schommel ik in gewicht en fitheid. Veel blessures en kwaaltjes, maar vooral ook veel excuses om niet door te zetten. Mijn doel is een sterker lichaam en beter in mijn vel zitten. Maar vooral om balans te vinden. Het begin is pittig. Je moet voeding afwegen, gedragslessen (en soms opdrachten) doen en nieuwe sportoefeningen doen. Maar als je daar vol voor gaat, merk je dat je er snel in komt. 
Ik haalde al snel hele dagen groene balkjes. Het is even puzzelen maar dat vind ik erg leuk. En je krijgt veel inzicht in wat in welk product zit. Qua sport ben ik een beginner. Ik heb een paar kleine gewichtjes en hou eigenlijk veel meer van balsport. Toch heb ik nooit een training gemist (3x per week). Mijn motto is; als je het niet doet voel je je alleen maar slechter. 

Het resultaat tot nu toe mag er zijn. Ik ben in 24 weken ruim 12 kilo kwijt, en 13 cm bij m’n taille en heupen. Daarnaast ben ik sterker en heb ik minder last van blessures. In de spiegel zie ik wel echt verschil. Maar in mijn hoofd vergeet ik het soms en kijk ik nog steeds naar nieuwe kleding in maat L of XL. Dus ook dat kost tijd. 

Ik wil nog 5 kilo kwijt en daarnaast leren hoe ik deze balans kan vast blijven houden. Want ondanks dat ik dit nu al 6 maanden doe, heb ik niet de illusie dat ik dit al zonder PBP en vooral zonder m’n coach kan. Ik heb daarom alvast verlengd tot juni 2022. Het gaat niet vanzelf, maar het is het allemaal waard!

Mijn coach Kelly is dus een vriendinnetje van mij. Ik vind dit zelf erg prettig want ze kent mijn kwaliteiten en valkuilen. Als ik erg streng voor mijzelf ben, coacht ze me zeer positief en als het nodig is geeft ze me een schop onder m’n kont. Ze remt mij af als ik teveel van mijn lichaam vraag! Ze sluit aan bij mijn doelen en samen kijken we wat er goed gaat en wat er beter kan.

— Berber

Het plan van Berber

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Berber

Kelly Blom (37)

4.73 / 5

801 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.