Maaike (20):

Ik ben in 24 weken 10 KG afgevallen!

Maaike wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Maaike

Voor de corona periode ging ik wel eens naar de sportschool. Dit was dan 1x en vervolgens ging ik weer eens 3 weken niet. Uiteindelijk heb ik toen mijn sportschool abonnement opgezegd, met de belofte die ik tegen mijn ouders had gemaakt dat ik wat vaker buiten zou bewegen in plaats van in de sportschool. Uiteindelijk is dit er niet van gekomen. Ik bleef snoepen en ondertussen ging ik juist minder bewegen. 

Ik volgde PBP nog niet, maar ik zag wel bij een vriendin die al bezig was, dat zij onwijs veel progressie boekte. Ik besloot PBP te volgen op instagram. In eerste instantie was ik, tijdens de corona periode toen ik de resultaten van anderen zag, in zo’n bui van: ‘wat goed dat zij dat kunnen, maar dat kan ik vast niet’. Totdat ik weer voor de zoveelste keer het resultaat van die vriendin van mij zag en toen ging die knop om. Want als zij kan afvallen, waarom ik niet?  

Ik zat erg ertegen op om weer te gaan sporten, ik had het echter al een paar maanden niet gedaan. De eerste week viel ook niet mee. Uiteindelijk toch weer besloten om een sportschool abonnement af te sluiten en in eerste instantie 2x in de week naar de sportschool te gaan en de trainingen uit de PBP-app te doen. Ik begin het nu steeds leuker te vinden om naar de sportschool te gaan, zo leuk zelfs dat ik sinds deze week 3x in de week ben gaan trainen.  

Ik doe een MBO-opleiding, daarnaast heb ik een bijbaantje in de supermarkt en alsnog kan ik tijd maken om 3 keer in de week te trainen. Dit is iets waar ik een paar maanden terug alleen nog maar van kon dromen.  

Mijn balans wat betreft voeding is ook stukken beter geworden. Ik vind het tracken enorm fijn. Ik heb zelfs af en toe nog budget over voor een kinder-bueno. Daar maak ik dan ook graag gebruik van!  

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om te beginnen met PBP. Ik ben in 24 weken 10KG afgevallen! Ik ben er nog lang niet maar ik ben in ieder geval bezig, en dat is al een goede stap in de juiste richting! 

 

Ik ben begonnen met een andere coach, maar na 2 weken ben ik overgestapt naar Emma en dat is de beste beslissing die ik heb kunnen maken. Emma is een enorm fijne coach! Ze geeft goed advies en voor mij is zij een stok achter de deur. Ze motiveert mij ook waar nodig, vooral als ik een wat mindere dag heb, en ze geeft goede tips waar ik echt wat aan heb! Mede dankzij haar kan ik mij aan mijn plan houden. 

— Maaike

Het plan van Maaike

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Maaike

Emma Leguijt (31)

4.65 / 5

283 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.