Sylvia (33):

Ik ben fitter, energieker, en mijn zelfvertrouwen is gegroeid

Sylvia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sylvia

Ik ben fitter, energieker, en mijn zelfvertrouwen is gegroeid.

Bijna 2,5 jaar geleden besloot ik na lang twijfelen te startten met Personal Body Plan. Toen Personal Body Plan het original abonnement introduceerde trok dit mij over de streep. Wat ben ik blij dat ze dit toen startte!

Nu 2,5 jaar later heb ik een enorme verandering doorgemaakt. Ik heb een levensstijl ontwikkeld waarbij ik mij prettig voel, waardoor ik lekker in mijn vel zit en waarmee ik 29 kg af ben gevallen. Ik heb nieuwe gewoontes ontwikkeld en oude (slechte) gewoontes los gelaten.

Ik heb een normale relatie met eten ontwikkeld, en het allerbelangrijkste. Ik geniet! van eten, van het leven en van mijn resultaten! Nu ik zelf ook coach ben hoop ik dat ook over te kunnen brengen aan anderen. En na 2,5 jaar Personal Body Plan kan ik wel zeggen, consistentie is de sleutel tot succes!

En wat heb ik een geweldige steun gehad aan mijn coach Marleen! Marleen is een geweldige coach voor mij geweest, is altijd eerlijk, oprecht en heeft humor. Ik kon goed met haar in gesprek over alles wat maar speelde en ze weet mij altijd te motiveren.

— Sylvia

Het plan van Sylvia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sylvia

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.