Sander (44):

Ik ben er zeker nog niet maar weet zeker dat ik gemotiveerder ben dan ooit

Sander wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Sander

Ik ben aan Personal Body Plan begonnen door het resultaat van een vriend (Jurgen Schmitz) en Personal Body Coach Peter. Ik zag dat hij goede progressie had gemaakt en dat wilde ik ook.

Jurgen had altijd al een sixpack maar nu nog meer in volle shape. Daar wil ik ook voor gaan. Ik trainde al een keer per week bij een personal trainer en ben dat ook blijven doen. Natuurlijk rete fanatiek want ik zou het wel even doen. Dat was ook zo. Als een speer raakte ik 10 kilo kwijt. Totdat 19 december de sportschool dicht ging. Toen ben ik volop met PBP@Home aan de slag gegaan.

Totdat je geen progressie meer ervaart en denkt het zal wel. Peter is altijd positief gebleven. Hij zei: Ik kon het wel en jij komt er wel. Maar, goed alles in blijven vullen. Ja zeggen en nee doen. Je kent het wel.

De sportschool ging weer open. En nu sinds die tijd heb ik alle focus. Ik weet hoe ik goed moet trainen. En dat resultaat is al goed te zien. Ik ben nu al trots. Net terug van vakantie en heb het anders ervaren hoe iedereen naar mij keek (gay, dan weet je hoe mannen naar elkaar blijven kijken). En deze keer niet alleen naar mijn mooie blauwe ogen. Dat weet ik nu inmiddels wel na 44 jaar😊

Ik ben er zeker nog niet maar weet zeker dat ik gemotiveerder ben dan ooit. En ik heb nog meer motivatie gekregen om door te gaan na de vraag of ik ‘mezelf’ wil delen op social media.

— Sander

Het plan van Sander

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sander

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

848 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.