Nadine:

Ik ben een stuk zelfverzekerder!

Nadine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nadine

De grootste verandering door Personal Body Plan en de begeleiding van mijn Personal Body Coach Inge Hartmann is dat ik een stuk bewuster ben geworden in mijn eetgewoonten. Ik at altijd al redelijk gezond, alleen lette ik bijvoorbeeld minder op de porties. Zo kon ik een flinke hand noten door m’n yoghurt gooien, daar nog een wat muesli bij…fruit erbij en klaar! Maar goed, ik weet nu dat maar een beetje strooien al snel 200 Kcal extra is :)⠀

Verder gebruik ik nu veel meer verse producten, en kook ik eigenlijk nooit meer met pakjes en zakjes. Gezonder en ook nog veel lekkerder! Ben dan ook een stuk creatiever geworden in de keuken!⠀

Daarnaast ben ik een stuk zelfverzekerder, zowel in de sportschool als daarbuiten. Ik ben tot nu toe voornamelijk afgevallen, maar mijn uiteindelijke doel is om in spieren weer aan te komen en een gezond en gespierd lichaam te ontwikkelen.

— Nadine

Het plan van Nadine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.