Berber (34):

Ik ben een stuk fitter en blijer!

Berber wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Berber

Juni 2020 ben ik begonnen met Personal Body Plan. Mijn doel was om wat slanker te zijn voor mijn bruiloft. Maar het grotere doel was fitter zijn, gezonder zijn en minder blessures hebben.

Na iets meer dan een jaar, heb ik mijn trouwdag achter de rug, in maatje 36. De transformatie van afgelopen jaar is indrukwekkend. Het gekke is dat dit ook echt een psychologisch dingetje is. In de spiegel zag ik de progressie maar ik voelde hem nog niet zo erg. Inmiddels is ook dat gelukt.

Ik ben bijna 20 kilo afgevallen en vele centimeters. Maar belangrijker, ik ben gezond en voel me veel fijner. Blessures heb ik nog steeds, maar ik herstel sneller. Ik ben een stuk fitter en blijer!
Voor mij werkt Personal Body Plan erg goed. De gedragslessen hebben mij veel bijgebracht in waar mijn valkuilen zitten, de sportschema’s zijn goed te doen en als een oefening niet lukte vroeg ik een vervangende oefening aan.

Ik raad iedereen Personal Body Plan aan, als je echt iets wil veranderen. Want je moet wel willen en openstaan voor verandering. En als je vertrouwt op het plan, en je er aan houdt, dat kan het zomaar zijn dat je net als ik trots kan zijn op wat je hebt bereikt!

Ik heb nog een jaar Personal Body Plan maar zal ook daarna verlengen. Omdat ik weet dat ik ook iemand ben, die zodra ze iets heeft bereikt, de touwtjes wat laat vieren. En dat is geen probleem, zolang je maar balans houdt. En met de app en coach als stok achter de deur, gaat dat helemaal goed komen.

Mijn Personal Body Coach Kelly is fantastisch! Ze is lief en begripvol, ze houdt je een spiegel voor en ze zet je aan het denken. Een schop onder je kont op zijn tijd maar soms ook het inzicht dat je niet te streng voor jezelf moet zijn is een hele fijne combinatie. Je moet altijd zelf met input komen, en dan krijg je er ontzettend veel voor terug. In mijn abonnement is dit 1x per week en voor mij is dit genoeg. Kelly is een topper!

— Berber

Het plan van Berber

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Berber

Kelly Blom (36)

4.73 / 5

801 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.