Riany:

Ik ben een moeder van drie kinderen en volgend jaar word ik 50!⠀

Riany wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Riany

De laatste jaren merkte ik dat mijn lichaam veranderde. Ik heb weinig energie en ik ben altijd moe. Daarnaast is mijn gewicht langzaam toegenomen ondanks dat ik regelmatig sport, mijn buik omvang wordt steeds groter en ik heb weinig spiermassa. Kortom ik zat niet echt lekker in mijn vel. Per toeval kwam ik Personal Body Plan tegen op FB en las goede succesverhalen hierover. Kort daarna heb ik mezelf ingeschreven en ik heb Merit gekozen als mijn Personal Body Coach omdat ze ongeveer dezelfde leeftijd heeft als ik met de hoop dat ze mijn kwaaltjes/problemen beter kan begrijpen dan wat “jongere” coach. ⠀

Gelijk in de eerste 4 weken merkte ik al het verschil. Ik krijg veel meer energie en ik ben niet meer vaak moe. Ik let altijd al op wat ik eet, maar sinds Personal Body Plan ben ik meer bewust van wat ik eet. Het fijne van Personal Body Plan is dat het geen dieet is, je mag alles eten zolang je de verhouding van de macro’s in de gaten houdt en de verdeling van 80-20.

Personal Body Plan heeft zeker mijn leefwijze veranderd. Ik wil dus ook bewijzen dat Personal Body Plan niet alleen voor jongere mensen maar ook voor wat meer oudere vrouwen. Je bent dus nooit te laat om te beginnen!

— Riany

Het plan van Riany

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.