Monica (37):

Ik ben een compleet ander mens geworden.

Monica wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Monica

Vandaag is de laatste dag van mijn tweede periode Personal Body Plan. Hoewel ik morgen gewoon aan mijn derde periode ga beginnen, is dit toch wel een moment om even bij stil te staan. Een jaar lang Personal Body Plan, dat voelt voor mij echt als een prestatie. Een jaar lang alles gewogen, gefotografeerd en geregistreerd wat ik gegeten heb. Een jaar lang tot het gaatje gegaan in de sportschool of dat in elk geval geprobeerd, soms tot tranen aan toe. Een jaar lang ups en downs, maar altijd weer de schouders eronder gezet. Het heeft me zoveel gegeven, dat is bijna niet in woorden uit te drukken.

Ik ben een compleet ander mens geworden. Fysiek, maar vooral mentaal. Ik ben zoveel gelukkiger, zelfverzekerder en positiever. Mijn hele kijk op het leven is veranderd. Ik zit niet meer in de slachtofferrol en wacht niet meer af wat het leven me gaat brengen. Ik weet nu dat ik mijn eigen geluk kan creëren en dat ik mijn toekomst kan vormen naar wat ik wil, als ik de effort er maar in stop. Het is nu tijd voor de volgende stap. ⠀

— Monica

Het plan van Monica

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Monica

Roel Blom (32)

4.84 / 5

1763 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.