Kaylee (27):

Ik heb door Personal Body Plan geleerd anders naar eten te kijken

Kaylee wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kaylee

De foto op links is afgelopen januari 2020 op wintersport in Italië gemaakt, net voor het coronavirus uitbrak. Destijds schommelde mijn gewicht tussen de 72kg en 75kg.

Ik realiseer me nu dat ik mezelf in de twee jaar daarvoor enorm heb verwaarloosd door mezelf te verliezen in mijn werk/carrière. Wat me uiteraard ook veel persoonlijke ontwikkelingen heeft gebracht.

Maar toen we gedwongen werden om thuis te gaan werken, en ik veel meer vrije tijd kreeg, besefte ik dat het ook anders kan. Daarom heb ik eind mei besloten mijn hele leven om te gooien, te gaan voor een nieuwe baan en weer voor mezelf te gaan zorgen.

Ik zag al jaren de Personal Body Plan transformaties voorbijkomen op Instagram. Door enthousiasme vanuit mijn vriend heb ik besloten aan de slag te gaan met het Fat Burning plan van Personal Body Plan.

Het omgooien van mijn leven is de beste keuze geweest die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Sinds de foto op links ben ik zo’n 10kg afgevallen en heel wat cm’s verloren.

Daarnaast heb ik door Personal Body Plan ook geleerd anders naar eten te kijken (labels te lezen), mijn alles-of-niets mentaliteit los te laten en weer van het bewegen te genieten.

Ik doe drie á vier keer per week aan crossfit en twee á drie keer per week een Personal Body Plan training thuis. Sinds het thuiswerken in maart ben ik daarnaast iedere dag een half uur gaan wandelen.

Mijn Personal Body Coach Kim Wals laat me inzien dat het behalen van mijn doel niet in één keer perfect kan gaan. Dat zorgt ervoor dat ik mijn doel wel voor ogen houd, maar mezelf niet laat demotiveren door een terugval of tegenslag.

Ik denk dat ik zonder mijn coach allang mijn nieuwe levensstijl had losgelaten nu de kilo’s er niet meer zo snel afvliegen als in het begin. Juist door de hulp van Personal Body Plan en mijn coach kan ik deze keer wel die laatste stappen zetten naar mijn o zo gewilde sixpack.

— Kaylee

Het plan van Kaylee

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.