Myrthe:

Ik ben blij met Personal Body Plan

Myrthe wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Myrthe

Ik volgde Personal Body Plan al meer dan een jaar op Instagram en was er klaar voor deze stap te zetten om me lekkerder in mijn vel te gaan voelen. Ik at altijd al gevarieerd en vrij gezond, maar was me nooit bewust van de juiste hoeveelheden voeding. Het trainen vind ik heerlijk en ik krijg iedere dag meer zin om naar de sportschool te gaan, omdat ik nu weet wat ik doe. Ik heb ontzettend uitgekeken naar het vier wekelijkse meet moment omdat ik merkte dat mijn kleding lekkerder ging zitten en ik heel benieuwd was naar het verschil. En jeetje wat was ik blij met het verschil en wat is het fijn om toch die “gehate” before foto gemaakt te hebben als nulpunt. Op het moment ga ik door een emotionele rollercoaster en ben ik meer dan ooit blij met mijn Personal Body Coach en zijn begeleiding. Ik heb namelijk ontdekt dat ik zwanger ben. Mijn vriend en ik wilden het proberen, maar hadden nooit verwacht dat het zo snel zou lukken. Geweldig, fantastisch, maar wat nu! Heb ik nu voor niets Personal Body Plan gestart? Mijn lijf gaat alles behalve strak en bikini proof worden namelijk. Toch ben ik blij dat ik Personal Body Plan heb tijdens mijn (prille) zwangerschap. Mijn Personal Body Coach Guus die met me meedenkt, me steunt en me helpt om fit zwanger te zijn.

— Myrthe

Het plan van Myrthe

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Myrthe

Guus van der Valk (39)

4.56 / 5

2274 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.