Danny:

Ik ben blij met de behaalde resultaten en voel me fit!

Danny wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Danny

In december 2013 ben ik voor het eerst begonnen met Personal Body Plan onder begeleiding van mijn Personal Body Coach. Dit door de goede resultaten die ik zag op social media en ik dacht, ‘let’s give it a try!’.

Ik heb toen veel geleerd met betrekking tot voeding, maar ik ben mijzelf ook wel eens tegengekomen vanwege het te streng zijn. De handpalm methode was het niet voor mij en na overleg met de coach besloten we om over te gaan op het kcal tellen. Er was altijd ruimte voor overleg en dat hielp mij in het hele proces.

Na twee jaar alles op een laag pitje te hebben gezet (met name qua eten), ben ik in januari 2017 weer gestart met een verlenging van mijn Personal Body Pan, maar dit keer zonder coach. Met de kennis van het eerste jaar en het bewust zijn van de valkuilen, durfde ik het wel aan om het dit keer zelf te proberen. Het fijne aan Personal Body Plan vind ik de trainingsschema’s op maat, maandelijkse feedback momenten en zeker ook het stukje extra motivatie!

Dankzij Personal Body Plan heb ik geleerd dat als je er vol voor gaat, je veel progressie kunt boeken en dat zie je iedere maand weer terug.

— Danny

Het plan van Danny

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.