Gitte:

Ik ben 22 kilo afgevallen door het volgen van Personal Body Plan!

Gitte wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Gitte

Na meerdere pogingen om af te vallen werd het tijd voor iets nieuws. Mezelf voor 6 maanden vastleggen in een plan, ik vond het maar eng. Ik had wat informatie gekregen over Personal Body Plan en 2 maanden later zat Personal Body Plan nog in mijn hoofd, tijd om te beginnen dus. Op 6 juni 2016 was het dan zover. Wat kon ik verwachten? Zou het mij wel gaan lukken? Waarom nu wel en andere pogingen niet? Wat als …?

Met deze vragen kon ik bij mijn Personal Body Coach Shauni van Dijk terecht. Ik kreeg tips van Shauni hoe ik dingen zelf aan kon pakken, ik was uiteindelijk degene die het moest doen en ik moest mijn lifestyle gaan aanpassen. Een nieuwe lifestyle, mijn lifestyle, de stijl die bij mij past.

Tijdens mijn plan zagen mensen mij veranderen en ik zag en voelde mezelf veranderen. Ik kreeg steeds meer complimenten en er werd mij vaak gevraagd hoe ik dit deed. Mijn antwoord: trainen, eten, herstellen en gedrag aanpassen.

Nu 1 jaar later ben ik 22kg afgevallen en is mijn lichaam, mijn lifestyle en mijn mindset veranderd. Als ik de ‘voor’ en ‘nu’ foto’s zie ben ik trots op mezelf en motiveert het mij om deze versie van mezelf te blijven. Als ik dit kan, kan jij dit ook!

— Gitte

Het plan van Gitte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.