Eva (29):

Ik ben 10 kilo kwijt op mijn eigen tempo en ik ben hier waanzinnig blij mee

Eva wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Eva

Ik ben altijd al een jojo-er geweest. Even slank, snel weer wat te zwaar. Dit vaak gecombineerd met crash diëten. Nooit de juiste balans kunnen vinden om een stabiel gewicht te behouden. Dat ik totaal niet van sporten hou, werkt daar ook niet echt aan mee.

Nadat ik twee kids in twee jaar kreeg was de maat vol. Ik moest wat met mijn lijf! Toen ik de Personal Body Plan resultaten bij een vriendin van mij zag, wist ik dat ook dit een dieet was dat ik moest proberen. En daar heb ik echt geen moment spijt van gehad! Dieet mag ik het niet eens noemen. Het is een lifestyle. Eentje die heelgoed te combineren is met kinderen en onregelmatig werk. Waarbij je gewoon met de pot mee kunt eten, af en toe een drankje kan doen en echt nog wel lekkere dingen kunt eten.

Ik ben 10 kilo kwijt op mijn eigen tempo en ik ben hier waanzinnig blij mee. Sporten is nog steeds niet mijn ding maar twee keer in de week is best te doen. De grootste verandering is echt mijn eetgedrag.

Doret is 1,5 jaar geleden mijn Personal Body Coach geworden en wat ben ik blij met haar! Zij is zelf ook moeder en herkent de struggles van het soms ongestructureerde leven met kinderen. Geeft goede tips en motiveert mij op de momenten dat ik het niet meer zie zitten. Mede dankzij haar ben ik zover gekomen en kan ik mezelf weer met trots in de spiegel aankijken. Doret, je bent een topper!

— Eva

Het plan van Eva

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.