Ilse:

Iedere stap is er een, ik geniet van het proces

Ilse wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Ilse

Ik was al een tijdje bezig met voeding en sport, maar had nog weinig resultaat. Ik besloot om te beginnen met Personal Body Plan samen met mijn Personal Body Coach Wendy Meijering.

Van Wendy heb ik geleerd dat gezond eten ook leuk en lekker kan zijn. Balans is the key! Ik vind het fijn om bewust met voeding en sport bezig te zijn en het beste uit mezelf te halen. Ik was altijd onzeker in de gym, maar wie had dat gedacht: Ik sta 4 keer in de week in de gym, en ik squat met barbell!

Ik ben inmiddels bezig met mijn tweede plan. Iedere stap is er een, ik geniet van het proces, ik ben blij als ik kijk hoe ver ik al gekomen ben, maar ik heb nog zo veel meer doelen die ik wil behalen!

— Ilse

Het plan van Ilse

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.