Ian (22):

Dankzij Personal Body Plan ben ik een stuk gezonder gaan eten

Ian wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Ian

De linkerfoto was nog geen drie jaar geleden, ik was erg ongelukkig en totaal niet bezig met voeding en sporten. Ik zag het nut er niet van in, omdat mijn lichaam toch niet voelde als dat van mij.

Ik dacht dat hormonen en een borst verwijderende operatie alles ’magisch’ zouden verbeteren. Dit was natuurlijk niet het geval, ik had nog steeds geen zelfvertrouwen en het idee alleen al om een sportschool binnen te stappen vond ik doodeng.

De angst om naar de sportschool of naar het strand te gaan zaten mij heel erg in de weg. Begin dit jaar ben ik begonnen met Personal Body Plan.

Al snel hierna ben ik begonnen met crossfit en dit doe ik nu 3x per week. Ik heb inmiddels weer een stuk zelfvertrouwen (en zelfacceptatie) opgebouwd die ik voor en tijdens mijn transitie was kwijtgeraakt.

Vanaf het begin had mijn Personal Body Coach Danniek Franke door hoe belangrijk het mentale aspect voor mij is. Het is heel fijn dat ze begrijpt dat bepaalde dingen lastiger zijn doordat ik transgender ben en ik hierover kan praten. Ook heeft ze me heel erg geholpen met een stuk zelfacceptatie.

Dankzij Personal Body Plan ben ik een stuk gezonder gaan eten dat voorheen. Ik sport minstens drie keer per week en heb meer energie dan voorheen. De combinatie van goede voeding en sporten hebben ook een positieve invloed gehad op mijn mentale gezondheid.

— Ian

Het plan van Ian

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.