Holly (36):

Op het moment staat de teller op -14 kilo

Holly wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Holly

Eind april ben ik begonnen met Personal Body Plan, na het succes van een vriendin. Ik volgde Personal Body Plan al op Instagram, maar door haar resultaat begon ik erin te geloven dat ik het ook kon.

In het begin vond ik het lastig, dat wil zeggen: ik was obsessief bezig groene balkjes te halen. Daardoor legde ik de lat hoog en moest ik van mijzelf dingen eten waar ik niet blij van werd.

Maar na ongeveer een maand had ik helemaal mijn draai gevonden en het gaat nog steeds superlekker. Op het moment staat de teller op -14 kg en ik zou er nog wel 10 af willen, dus daar ga ik voor.

Mijn Personal Body Coach Sabine stimuleert mij om het beste uit mijzelf te halen, zowel fysiek als mentaal. Ze heeft hele goede tips en is een echte steun! Heel blij met jou!

— Holly

Het plan van Holly

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Holly

Sabine Karabocek (39)

4.68 / 5

1132 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.