Elize:

Het sporten geeft heel veel energie

Elize wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Elize

Ik volgde Personal Body Plan al heel lang op Instagram en kort na de bevalling van mijn derde kind las ik dat je je kon aanmelden voor Personal Mommy Plan. Ik heb me aangemeld en ben 6 weken na mijn bevalling gestart.

Ik heb de afgelopen twaalf weken ontzettend veel geleerd. Het vergt soms wel een strakke planning i.c.m. drie kids, een man, werk en een sociaal leven… maar het sporten geeft heel veel energie en zorgt ervoor dat ik lekker in mijn vel zit.

Ook leer ik veel over voeding en ik probeer die kennis steeds toe te passen en bewuste keuzes te maken. Gezond eten blijft wel een uitdaging. Ik vind het bijvoorbeeld heel lastig om één koekje te eten en niet gelijk het hele pak. Mijn Personal Body Coach Bianca Schrader is een super coach. Ze is betrokken en heel opbouwend. Ze geeft altijd bruikbare adviezen en durft ook kritisch te zijn.

Ik ben er nog niet, maar als ik terugkijk op deze eerste twaalf weken ben ik super tevreden en trots op wat ik tot nu toe bereikt heb. Zowel fysiek als mentaal. Alles wat ik in deze maanden leer over mijzelf, de trainingen en voeding pakken ze me niet meer af. ⠀

— Elize

Het plan van Elize

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.