Chris:

Het resultaat na zes maanden Personal Body Plan is dat ik meer dan 28 kilo ben afgevallen!⠀

Chris wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Chris

Ik dacht eerst daar heb je weer zo’n afvalplan, tot ik mij verder ging verdiepen in Personal Body Plan.⠀

Via een Personal Body Plan livestream op Facebook kreeg ik antwoord vragen die mij het meeste tegenhielden om mee te doen. Wat ik vooral belangrijk vond was of het te combineren is met onregelmatige werktijden, en gelukkig is dat super te combineren kan ik nu uit ervaring zeggen.⠀

Ik ben nu bewuster aan het omgaan met eten en sporten. Ik sport nu ongeveer drie keer in de week, dit is echt prima te combineren met een fulltime job. Ik dacht altijd dat dit lastig zou zijn maar dat is het juist niet. Natuurlijk heb ik ook wel eens een terugval gehad maar dankzij advies en tips van mijn Personal Body Coach Marvin Daal  is Personal Body Plan nu al geslaagd.⠀

Ik voel mij veel fitter en zelfverzekerder door het resultaat wat ik tot nu toe al heb behaald met Personal Body Plan. Mijn eerste half jaar zit erop en ik ga zeker verder met mijn volgende half jaar. Niet omdat het moet maar omdat het kan!

— Chris

Het plan van Chris

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.