Scarlet:

Het proces is zwaar maar als je progressie ziet is dat het allemaal waard

Scarlet wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Scarlet

Ik was al anderhalf jaar lid van de sportschool, maar voelde mij een wezenloos als ik er rondliep. Sinds dat ik met Personal Body Plan begonnen ben is dat allemaal anders. Het is lang niet altijd makkelijk om jezelf naar de sportschool te sleuren en je tussen alle ‘krachtpatsers’ te begeven, maar het belangrijkste wat ik tot nu toe geleerd heb is toch echt: je doet het voor jezelf en voor niemand anders.

Ik ben onwijs blij dat ik heb durven toegeven dat ik het niet alleen kon. Samen met mijn Personal Body Coach Harm Spoelstra heb ik grote stappen gemaakt. Zo ben ik niet meer bang voor de sportschool en ga er juist met plezier naartoe. Maar ook kleine dingen als bewuste eetgewoonten aanleren, een half jaar geleden had ik niet kunnen bedenken dat ik nu als een hamster bakken kwark aan het inslaan zou zijn.

Het proces is zwaar maar als je progressie ziet is dat het allemaal waard!

— Scarlet

Het plan van Scarlet

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.