Mike (28):

Het meedoen aan Personal Body Plan heeft ervoor gezorgd dat ik bewustere keuzes ben gaan maken

Mike wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Mike

Sinds m’n 18e ga ik regelmatig naar de sportschool. Door de jaren heen heb ik kennis opgedaan, maar is het me nog niet gelukt om het resultaat te behalen dat ik voor ogen heb. Personal Body Plan ondersteund mij hierin en duwt mij in de goede richting. Het grootste gemak voor mij is, dat alles overzichtelijk in één app te vinden is.

Mijn Personal Body Coach Jop heeft veel kennis op het gebied van sport en voeding. Wanneer ik een vraag heb of ergens over twijfel kan ik altijd even sparren met hem om ervoor te zorgen dat we tot de best passende oplossing komen.

Het meedoen aan Personal Body Plan heeft ervoor gezorgd dat ik bewustere keuzes ben gaan maken, niet alleen qua voeding, maar ook voor mij persoonlijk.

Dit is het resultaat na 17 weken. Ik ben benieuwd naar de volgende resultaten!

— Mike

Het plan van Mike

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mike

Jop Janssen (30)

4.71 / 5

1031 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.