Vera:

Het is lang geleden dat ik me zo fit heb gevoeld!

Vera wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Vera

Voor Personal Body Plan deed ik zelf al twee jaar aan krachttraining en dit was voor mij echt een uitlaatklep. Met perioden was ik dan ook met voeding bezig, maar afgelopen jaar veranderde dat een beetje door veel werken in de horeca, genieten van de naborrels en stappen.

Op social media leerde ik Personal Body Plan kennen. Ik heb best wel even getwijfeld. Ik heb namelijk niet zozeer een ‘stok achter de deur’ nodig, maar ik had wel even iets anders nodig. Iets wat mij opnieuw zou uitdagen en prikkelen.

Voor mij was 13 weken geleden het moment om aan Personal Body Plan te beginnen. Ik verhuisde naar een nieuwe omgeving, kreeg nieuw werk en dit was voor mij een fijne houvast. Ik moet eerlijk zeggen dat Personal Body Plan mij ontzettend positief heeft verrast. Het fijne, persoonlijke contact wat ik heb met mijn Personal Body Coach Riek, heeft een ontzettende meerwaarde.

Ik ben super blij met mijn fysieke progressie maar nog blijer ben ik dat ik ontzettend lekker in mijn vel zit. Het is lang geleden dat ik me zo fit heb gevoeld! Ik drink soms ook een lekker wijntje of eet soms iets wat minder gezond is. Maar ik heb wel echt leren kiezen tussen dat wat ik écht wil en dat wat ik at of dronk omdat ik er verder niet teveel over nadacht.

Personal Body Plan geeft je kaders, maar het is heel erg aan jezelf om het daarbinnen in te richten. Ik heb mezelf een nieuwe leefstijl aangewend waar ik me heel erg fijn bij voel. Ik hoop dat ik anderen die twijfelen om te starten kan inspireren om Personal Body Plan te gaan doen!

— Vera

Het plan van Vera

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.