Tamara (27):

Het is heerlijk om bezig te zijn met de beste versie van jezelf te worden

Tamara wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tamara

Vorig jaar heb ik met Personal Body Plan mijn doel behaald qua gewicht. Dit jaar heb ik ervoor gekozen om met een nieuwe Personal Body Coach en nieuwe inzichten aan de slag te gaan. Het is heerlijk om bezig te zijn met de beste versie van jezelf te worden. Met Personal Body Plan bezig zijn betekent voor mij betere slaap, minder stress en meer energie.

Mijn nieuwe Personal Body Coach en ik zijn vooral gericht op mindset. Ik ben nooit klaar en blij dat ik ook in 2021 weer verder ben gegaan met mijn plan.

Allereerst, Tamara heel erg bedankt voor de hulp in mijn proces. Nu ben ik samen met Simone bezig met mijn nieuwe doel en dat is gewichtbehoud. Ook zijn we bezig met mindset. We zijn like minded dat maakt elke coachingdag met haar een feestje.

— Tamara

Het plan van Tamara

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tamara

Simone Mioch (31)

4.81 / 5

186 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.