Monica (28):

Het is geen dieet en zo voelt het ook niet

Monica wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Monica

Ik heb altijd gesport en gezond gegeten, maar ik was op een punt beland dat ik niet meer helemaal tevreden was met mijn lichaam. Na een decembermaand vol eten, borrels en vakantie besloot ik hier verandering in te brengen.

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over Personal Body Plan. Ik had het al vaak voorbij zien komen. Zou dit echt zo goed helpen? Toch meldde ik mij aan en startte ik in januari. Ik had als doel om eens écht fit te worden voor de aankomende zomer.

Al snel bleken alle verhalen over Personal Body Plan te kloppen. Ik vind het oprecht makkelijk om vol te houden en superfijn dat ik zo snel al resultaat zie. Dat is motivatie genoeg om door te gaan.

Het is geen dieet en zo voelt het ook niet. Ik eet ontzettend lekker (en ja, ook weleens ‘ongezond’), maar ik besef me nu veel beter wat ik allemaal binnenkrijg.

Toen ik de foto’s vergeleek, zag ik pas hoeveel progressie ik had geboekt. Bij mijn Personal Body Coach Tamara Petrus (@tamarapetrus) kan ik terecht voor vragen en tips en zo nu en dan ontvang ik een leuk recept. Al met al ben ik erg positief en zou ik het iedereen aanraden!

— Monica

Het plan van Monica

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Monica

Tamara Quezada (26)

4.6 / 5

651 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.