Jolien (28):

Het is een levensstijl en ik krijg veel inzicht door alles lessen en tips

Jolien wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jolien

Een vriendin van mij had al eens eerder een jaar Personal Body Plan gevolgd en mooie resultaten behaald. Na 3 jaar wat zelfstudie en zelf wat kilo’s kwijt te zijn geraakt, was ik echter nog steeds niet op het punt waar ik wilde zijn.

Samen hebben we besloten om weer aan de slag te gaan en te gaan knallen met Personal Body Plan. En met resultaat! Personal Body Plan geeft mij precies de juiste informatie en motivatie om ook die laatste kilo’s te verliezen en te werken aan een gezond en fit lichaam.

Het is een levensstijl en ik krijg veel inzicht door alles lessen en tips van mijn Personal Body Coach Jill Hubner (@mrsqualitytime). Ik heb nu al goede resultaten geboekt en ik heb nog 9 maanden te gaan.

Jill is superfijn als coach. Ze beantwoordt al mijn vragen en ik kan even tegen haar klagen, haha. Ze is er altijd om mij te helpen en mijn motivatie weer een oppepper te geven.

— Jolien

Het plan van Jolien

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.