Tom (37):

Het is een kwestie van beginnen en stoppen met uitstellen

Tom wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Tom

Ik was gestopt met roken, at veel buiten de deur en had totaal geen idee wat ik qua voeding binnen kreeg. Gevolg: 15 kilo te zwaar en ik voelde me niet fit. Er moest iets veranderen, maar waar moest ik beginnen? “Stap voor stap, Tom. Keulen en Aken zijn ook niet in één dag gebouwd”, zei een goede vriend tegen me. Vervolgens wees hij me op Personal Body Plan. Ik heb me direct ingeschreven.

Nu, zes maanden later, ben ik nog steeds diezelfde levensgenieter. Ik hou nog steeds van lekker eten en een borrel op z’n tijd, maar ik heb wel veel bewuster met mijn lichaam om leren gaan. Mijn Personal Body Coach Anneke Rijks gaf mij onvoorwaardelijke support en heeft me geleerd dat het een reis is met pieken en dalen. Zolang je jouw doel, een betere versie van jezelf, maar goed voor ogen houdt mag je best een keer terugvallen. Dat hoort ook bij het leven.

Ik ben nu vele malen fitter, sterker en bijna 15 kilo lichter. Sporten in de gym is leuk geworden, omdat ik resultaat zie, maar vooral ook voel. Het is een kwestie van beginnen en stoppen met uitstellen. Er is altijd een excuus om niet te beginnen, maar na zes maanden zul je zo enorm trots op jezelf zijn. Als ik het kan, dan kan iedereen het. Met special thanks to Anneke!

— Tom

Het plan van Tom

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tom

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2299 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.