Rowena (29):

Het is echt een mind-set en lifestyle

Rowena wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Rowena

Ik heb al eerder mijn verhaal gedeeld toen ik 21 weken Personal Body Plan deed. Inmiddels zit ik op ruim 50 weken en ben ik zo trots dat ik dit heb kunnen behalen.
Je ziet de resultaten altijd bij andere en dan denk je dat lukt of kan ik nooit of ik houd het niet vol! Het bekende verhaal dus. Maar toch ben ik nu zover gekomen en nog zelfverzekerder in mijn vel!

Tuurlijk heb je ups en downs en heb je soms als je je foto’s maakt na vier weken zoiets van: “niet veel verschil shit!“
En blijf je een paar maanden even hangen.. maar ga dan ook vooral terug naar de tijd dat je wel progressie had.. wat deed je anders? Sportte je misschien toch consequenter en lette je ook meer op de kleine hapjes?

In het begin gaan de cm en kilo’s ook sneller.. dat weet ik ook maar toch wil je verschil blijven zien, dat is natuurlijk niet realistisch , dus als je terugkijkt het begin van dit proces merk je dat je toch even het sporten heb laten vallen of toch even dat gebakje extra op hebt. Dan is het even klagen bij mijn Personal Body Coach en dan gaan we er weer voor!

Nu moet ik ook bekennen dat het afgelopen half jaar mij wel echt duidelijk is geworden dat sporten echt het verschil maakt en het toch ook echt versnelt, daar dacht ik ook soms te makkelijk over!
Ik had een bepaald doel voor ogen die ik zeker behaald heb maar je wordt ook zo extra gemotiveerd in wat je doet het afgelopen jaar dat ook ik sporten zelfs leuk vind worden! Het is echt een mind-set en lifestyle. Ik ga de komende maanden lekker door want dit is nu hoe ik toch die stok achter de deur houdt!

 

— Rowena

Het plan van Rowena

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Rowena

Linda Blanket (38)

4.56 / 5

2194 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.