Anouk:

Het hele proces is zó leuk en leerzaam.

Anouk wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anouk

Ongeveer een jaar geleden was ik bevrijd van alle stress die mijn studie met zich mee bracht. Toch voelde ik me nog steeds niet zo vrij als ik zou willen. Ik was vaak moe en kon nergens de nodige energie vandaan halen. ⠀

Eind februari ging bij mij de knop om. Ik was het zat en nam het heft in eigen handen! Ik voel me nu stukken beter, heb meer energie en ik geniet van het sporten. Echt waar, ik dacht dat dit niks voor mij zou zijn, maar het hele proces is zó leuk en leerzaam!

Ik ga hierna nog een half jaar verder met het Personal Body Plan Original Abonnement en heb er veel zin in. Bedankt Premium Coach Marleen dat je elke dag weer voor me klaarstaat met je handige tips en lieve woorden.

— Anouk

Het plan van Anouk

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.