Sabine:

Het harde werken wordt beloond!

Sabine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sabine

Ik voelde me erg onzeker en niet lekker in mijn vel. Van die onzekerheid wilde ik af, ik wilde trots zijn op mezelf en me prettig voelen. Ik ben gestart met Personal Body Plan omdat ik het gevoel had dat mijn onzekerheid zowel om mijn uiterlijk als om mijn innerlijk ging. Ik wilde dus meer tijd een aandacht aan mezelf geven! ⠀

Met een super Personal Body Coach aan mijn zijde, fanatiek te sporten en de juiste voeding zijn de resultaten er vanzelf gekomen. Hard werken! Maar dit harde werken werd ieder meet- en weeg moment beloont. Toen ik begon met Personal Body Plan had ik nooit verwacht zulke resultaten te behalen!\n\nIk heb nog een aantal weken te gaan met mijn Personal Body Plan. De fysieke verandering is duidelijk zichtbaar en ik ben ik dan ook erg trots op! Mentaal heb ik ook grote stappen gemaakt, maar toch ook hierin nog erg zoekende. Wanneer ben ik de beste versie van mezelf? ⠀

Ik weet, want dat heb ik de afgelopen periode écht geleerd, dat ik van mezelf moet houden! Mijn Personal Body Coach Danny is altijd de rots in de branding geweest en heeft mij altijd geholpen. Het harde werken wordt beloond en dat maakt het werken aan de beste versie van jezelf een stuk leuker!

— Sabine

Het plan van Sabine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.