Marlot:

Het is geen dieet maar een levensstijl

Marlot wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marlot

Personal Body Plan heeft mij zoveel meer gegeven dan alleen die paar kilo’s eraf.

Voor Personal Body Plan had ik weinig verstand van voeding, krachttraining en mindset. Sinds ik ben begonnen met Personal Body Plan ben ik me meer bewust van mijn voeding, heb ik mijn PDS onder controle en blijf ik toch leuke dingen doen met vriendinnen.

Het is geen dieet maar een levensstijl, er blijft ruimte voor leuke en lekkere dingen. Wil ik wat chocola of patat? Dan plan ik dat in en dan hou ik er rekening mee de hele dag, zo makkelijk kan het zijn!

Balans vinden in mijn leven vond ik misschien wel het meeste moeilijke, maar door Personal Body Plan kan ik nu zonder schuldgevoel soms ook genieten van lekkere dingen. Mede dankzij mijn Personal Body Coach Fleur Aarntzen ben ik de beste versie van mezelf geworden! En ik ben nog lang niet klaar.

— Marlot

Het plan van Marlot

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.