Nikki:

Het gaat erom dat wanneer jij in de spiegel kijkt je tevreden bent

Nikki wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nikki

Sinds ik ben begonnen aan mijn Personal Body Plan is er bij mij de knop omgegaan!

Van nooit een druppel water drinken naar 3 liter water per dag, nooit sporten naar 4 a 5 keer per week en van veel snoepen en slecht eten naar heel soms snoepen en beter eten. Niet zonder moeite natuurlijk maar na de eerste vier weken denk je wel bij jezelf of je sommige producten wel waard vind om te eten of drinken.

Ik ben het meest trots op de nieuwe levensstijl die ik eigen heb gemaakt en natuurlijk wat ik gepresteerd heb qua gewichtsverlies tot nu toe! Dit onder begeleiding van mijn Personal Body Coach Merit natuurlijk.

De les die ik mensen wil mee geven is dat het niet draait om het getal op de weegschaal maar het gaat om wanneer jij in de spiegel kijkt en tevreden bent. Wanneer jij je goed voelt, kan je de beste versie van jezelf worden.

— Nikki

Het plan van Nikki

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.