Ruud (59):

Het feit dat ik eind 50 ben is geen belemmering geweest

Ruud wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Ruud

Bijna drie jaar geleden woog ik precies 100 kg. Ik was altijd moe en voelde me niet goed. Daarom ben ik in april 2016 gestart met mijn Personal Body Plan. Ik zag al snel resultaat, maar het proces verliep gestaag.

Inmiddels weeg ik 79 kg. Ik zit veel beter in mijn vel en val niet meer om 8 uur ’s avonds op de bank in  slaap. Dit resultaat heb ik kunnen behalen door me goed te houden aan mijn Personal Body Plan.

Ik heb erg veel geleerd over voeding en hoe ik daar het beste mee om kan gaan. Het feit dat ik eind 50 ben is daarin geen belemmering geweest. Alles draait erom dat je het volhoudt en een levensstijl vormt.

Mijn Personal Body Coaches Guus van der Valk en Joeri van der Burgh hebben mij gestimuleerd, vooral als het even wat lastiger was. Ze gaven me advies op het gebied van voeding en hoe ik mijn aanbevolen hoeveelheden het beste in kon vullen. Mede dankzij mijn coaches heb ik mijn resultaat kunnen behalen.

— Ruud

Het plan van Ruud

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.