Anne:

Het betekent dat je nog steeds van het leven kunt genieten zonder jezelf alles te ontzeggen!

Anne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Op een zondagmiddag in januari besloot ik om een week later te starten met Personal Body Plan. Het was een keuze puur en alleen voor mezelf. Ik had het gevoel dit nodig te hebben, na een aantal moeilijke gebeurtenissen in mijn leven.

Persoonlijk heeft PBP mij naast een verandering van mijn lichaam ook een verandering in mijn mindset opgeleverd. Bewustzijn, kracht en balans zijn hierin voor mij de grootste veranderingen. Met bewustzijn heb ik mezelf wat beter kennen. Progressie op gebied van kracht(fysiek en mentaal) zorgden ervoor dat ik mezelf sterker en zelfverzekerder ging voelen. En vertrouwen in de balans. Dat is heel erg fijn. Het betekent dat je nog steeds van het leven kunt genieten zonder jezelf alles te ontzeggen!

Hoewel ik nog even door ga met mijn PBP, sta ik nu al vrolijker in het leven. Ik ga alleen op reis, geniet meer van dingen en ben actiever. Ook als het even tegen zit, heb je altijd de mogelijkheid om je eigen keuzes te maken en terug te vallen op wat je leert met jouw PBP. Met grote dank aan mijn Personal Body Coach Cindy, die er altijd is en een positieve benadering heeft.

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.