Henny (31):

Ik heb nu veel meer energie tijdens het sporten en ben minder moe gedurende de dag

Henny wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Henny

Sinds 28 weken doe ik Personal Body Plan, begonnen met Fat Burning en nu sinds 2 weken Muscle Shaping. Als je twijfelt om te beginnen, niet doen, gewoon starten!

De eerste weken was het wennen aan het bijhouden van mijn eten, het voldoende eten en zoeken naar de juiste Personal Body Coach. Ik heb even moeten zoeken naar de coach die bij mij past, maar ben nu enorm tevreden met Marinke Termorshuizen (@marinke_t).

In de 3 jaar dat ik bezig ben met mijn voeding is dit de eerst die ik ook kan volhouden. Je mag alles eten, als het maar past in je macro’s voor die dag.

En soms ook gewoon even de macro’s loslaten en zelf ‘gezonde’ keuzes maken als ik ga eten met vrienden. Altijd maar gezond en binnen de macro’s eten is onmogelijk en onmenselijk.

IJs blijft een zwakte, dus mocht ik echt zin hebben in ijs dan koop ik een beker ijs die weinig calorieën heeft en zo kan ik toch van mijn ijs genieten.

Ik ben nu zelf ook begonnen met mijn opleiding om Personal Body Coach te worden. Ik heb super veel zin om straks anderen te helpen en motiveren de beste versie van zichzelf te worden.

— Henny

Het plan van Henny

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Henny

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2868 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.