Hennie (27):

Personal Body Plan heeft mij zoveel positiefs gebracht

Hennie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Hennie

Balance is the key! Het klink cliché maar tijdens mijn Personal Body Plan reis heb ik ontdekt dat dit echt zo is! Sinds mijn deelname aan Personal Body Plan zit ik ontzettend lekker in mijn vel en ben ik ruim 12 kilo afgevallen, zonder het gevoel te hebben dat ik een dieet aan het volgen ben.

Ik heb met de tools van Personal Body Plan een voedingspatroon weten te ontwikkelen wat lekker, flexibel en gezond is en past mij mijn voorkeuren! Mijn Personal Body Coach Nadine de Goed (@nadine.degoed) heeft mij geholpen om dit ook tijdens vakanties, etentjes of andere sociale aangelegenheden toe te passen. Dit heeft voor mij echt het verschil gemaakt, ik kan nu zorgeloos genieten van een wijntje en lekkere hapjes en de volgende dag de draad gewoon weer oppakken!

De switch van PBP@Gym naar PBP@Home i.v.m. het coronavirus is mij ook ontzettend goed bevallen. Ik boek nog steeds progressie en vind het eigenlijk heel fijn om m’n trainingen lekker thuis te doen! Dit zorgt voor flexibiliteit in combinatie met mijn drukke baan en rol als Personal Body coach!

Personal Body Plan heeft mij zoveel positiefs gebracht. Dit gun ik andere mensen ook en daarom besloot ik tijdens de coronatijd Personal Body Coach te worden. Inmiddels begeleid ik met veel plezier en enthousiasme ook andere deelnemers naar de beste versie van zichzelf! Twijfel je over je deelname? Ik zeg: altijd doen! Ik twijfelde zelf ook lang maar ben zo blij dat ik gestart ben!

— Hennie

Het plan van Hennie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Hennie

Nadine de Goed (33)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.