Heflin (32):

Ik ben nu happy met mijn lichaam!

Heflin wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Heflin

Na een zware knieblessure ben ik eind 2016 naar de sportschool gegaan. Ook ging ik voor het eerst in mijn leven serieus aan de slag met voeding. Ondanks dat ik redelijke progressie maakte vond ik het lastig om mijn levensstijl permanent te veranderen.

Het bekende jojo-effect bleef mij ook niet bespaard. In mei 2018 ging ik op vakantie en begon ik daarna aan een verbouwing van vijf maanden. Ik stopte met sporten en lette totaal niet meer op mijn voeding. Met als gevolg dat ik in dat half jaar bijna zeven kilo aankwam. Erger nog was dat ik niet lekker in mijn vel zat en voor mijn gevoel weer opnieuw kon beginnen.

Toen heb ik besloten om de hulp van Personal Body Plan in te schakelen. Ik wilde handvaten en coaching krijgen om nu wel een permanente verandering te realiseren. Qua fysiek is dit goed gelukt. Belangrijker nog is dat ik nu happy ben met mijn lichaam en dus beter in mijn vel zit. Daarnaast heb ik in deze periode ook progressie op het gebied van kracht gemaakt, iets waar ik erg blij mee ben.

Hiervoor wil ik vooral mijn Personal Body Coach Bob Franssen bedanken. Hij heeft mij geholpen om zowel fysieke als mentale doelen te combineren. Daarbij is Bob erg behulpzaam geweest bij mijn ontwikkeling als beginnend powerlifter, vanuit zijn eigen ervaring met deze sport.

— Heflin

Het plan van Heflin

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Heflin

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2392 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.