Hans (44):

Na 25 weken ben ik zo’n 20 kilo lichter

Hans wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Hans

Mijn reis begint op het moment dat ik door blessures niet meer op niveau kan basketballen. M’n trainingsintensiteit nam af, m’n bourgondische levensstijl nam het over.

Iedereen kent het gevaar van een kilo per jaar. Ik was al nooit licht, want behoorlijk gespierd. 100 kilo was voor mij altijd een afgetraind gewicht. Met brede heupen en schouders valt dat ook niet zo snel op. Op m’n zwaarst woog ik 113 kilo, nu zo’n anderhalf jaar geleden.

Ik was er helemaal klaar mee en ben gaan diëten in combinatie met wandelen. Het werkte vrij goed, ik viel flink af. Na een zomer vol gezelligheid stond de teller alweer op 106 en had ik het gevoel dat het niet vol te houden was voor mij. Ik verbood mezelf teveel. Daarnaast ging het qua sport niet ver genoeg. Kortom het was geen duurzame lifestyle voor me.

Per 30 december begon ik aan Personal Body Plan. Puur als cadeau voor mezelf. Samen met coach Jill van der Woude – Hubner ben ik aan de slag gegaan. Het voedingstracken werd een sport op zich voor me.

Training ging steeds beter en ik werd sterker. Toen kwam het coronavirus en hebben we het plan omgezet naar PBP@Home. Na 24 weken ben ik zo’n 20 kilo lichter, heel wat centimeters in de breedte en diepte gekrompen en sterker en fitter dan ik in 20 jaar geweest ben.

Jill is een enthousiaste optimist die altijd zin lijkt te hebben in de dag, in de training, in de coaching. Ze motiveert en geeft tips, stuurt me af en toe wat bij en houdt de moed erin. We gaan nog een half jaar samen door en ik weet zeker dat we samen mijn nieuwe doelstellingen ook gaan halen.

Ben jij, of ken jij iemand die aanhikt tegen zijn nu nog ongezonde levensstijl? Schrijf je dan nu in!! Doe het voor jezelf.

— Hans

Het plan van Hans

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.