Bart (29):

Gezond zijn en blijven!

Bart wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Bart

Een jaar geleden kwam ik uit een zwaar revalidatieproces van hersenvliesontsteking. Dit proces duurde ruim een half jaar. In die periode was ik vaak dagen te moe om überhaupt iets te ondernemen, zoals een blokje om lopen of even met een vriend koffiedrinken.

Ook vlogen de kilootjes er ondertussen aan, omdat ik door alle inactiviteit veel spiermassa kwijtraakte en vet ervoor in de plaats. Tegelijkertijd wilde ik weer fit worden, weer kunnen sporten, maar moest veel geduld hebben. Samen met mijn Personal Body Coach Peter ben ik in oktober 2020 begonnen met afvallen en sporten.

Later in de lockdown ben ik vooral aan de slag gegaan met mijn voeding, omdat sportscholen gesloten bleven. Vanaf het moment dat de sportscholen in mei weer opengingen heb ik elke week vier keer staan te vlammen om tot het punt te komen waar ik nu sta!

Peter heeft als Personal Body Coach bij mij gezorgd voor meer bewustwording van een gezonder leven (voeding), het creëren van routines met eten en het sporten en doorbijten op momenten dat je zelf op wil geven.

Ik kijk ernaar uit om het komende jaar met mijn Personal Body Plan verder te gaan bouwen aan een groter lichaam, maar vooral ook om gezond te zijn en te blijven. Personal Body Plan heeft mij de kennis gegeven over de impact van slaap, mineralen/voeding en psychologische aspecten op je persoonlijk welzijn/gezondheid.

— Bart

Het plan van Bart

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Bart

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

928 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.